top of page

Je faalangst de baas worden door te

erkennen en veranderen

Over mij

Mijn naam is Philo Derks. Ik ben opgeleid tot faalangsttrainer en coach (NLP en natuurcoaching).
Vanaf 2012 begeleid ik (jong)volwassenen die last hebben van faalangst. 

Ik heb ruim 10 jaar in Azië en Afrika gewoond en verschillende educatieve dingen kunnen doen. Eenmaal terug in Nederland werkte ik weer in het onderwijs dat ik in 2018 vaarwel heb gezegd. Na een burn-out en vele levenslessen wijzer durf ik de stap te zetten om voor mezelf te beginnen. Nu kan ik de kennis van de opleidingen en mijn ervaringen inzetten.

Het is mijn passie om met mensen te werken en ze te begeleiden in hun proces. Ik heb geleerd om eerst voor mezelf te zorgen en dan pas voor de ander. Ik ontmoet je graag en loop een stukje met je mee. 

profielfoto BD.jpg
About
Wat doe ik

Wat ik doe

Ben je bang om fouten te maken? Heb je angst om een begin te maken met iets? En stel je het daarom uit? Schiet je snel in de stress? Heb je het gevoel of de gedachte dat je niet goed genoeg bent?
Is het voor jou nooit goed genoeg? En kan het altijd beter?


Als je jezelf herkent in deze vragen dan heb je waarschijnlijk een slimme strategie gevonden om hiermee om te gaan. Je gaat bijvoorbeeld harder werken of  vermijden, maar daarmee doe je niet wat je graag wilt doen. Deze strategie is een tijdelijke oplossing, totdat je merkt dat je er last van krijgt.

Dat kan zich uiten door bijvoorbeeld slaapproblemen, minder energie, ontevredenheid, je overbelast voelen, burn-out en kan misschien zelfs tot een depressie leiden. Je kunt weer een nieuwe strategie bedenken of je gaat de stap zetten om jouw faalangst te reduceren.
 

Hoe?
Bij faalangst is er vaak sprake van een angstgedachte die je onbewust hebt opgeslagen en die zich keer op keer herhaalt.  In een trainingstraject ga je ontdekken wat jij innerlijk tegen jezelf zegt en wat voor effect dat heeft. Je gaat zelf kiezen wat voor jou wel werkt en wat niet. Die stappen kun jij alleen zelf maken, maar ik begeleid je daarbij. Wil je meer weten? Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact
bottom of page